AAA Propulsion en Kolmer Special Motors samen naar de beurs

V-podOp 10 en 11 oktober wordt de vakbeurs Offshore Energy 2017 gehouden in de RAI Amsterdam. Deze beurs is gericht op de wereldwijde offshore- en energiebranche. Tijdens deze tweedaagse beurs tonen naar verwachting 700 exposanten hun producten en diensten aan ‘s werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas-, energie-, offshore- en E&P- industrie.

Veel schepen zijn nog niet toe aan vervanging van het aandrijfsysteem. Wel overweegt 54% van deze branche hun steentje bij te dragen aan de vermindering van CO2 uitstoot, zo blijkt uit een steekproef. Een belangrijke stap in de goede richting!

AAA Propulsion uit Katwijk en Kolmer Special Motors uit Putten staan gezamenlijk op de beurs, zodat wij u één totaaloplossing kunnen aanbieden: Tegen een zeer concurrerende prijs bouwen wij uw bestaande aandrijving om naar dieselelektrisch. Wij bieden u een volledige ombouw: gecombineerd met scheepswerf, scheepselektricien, generatoren en besturingselementen. Onze smart power management controlesysteem garandeert de meeste efficiënte voortstuwing, de kleinste CO2-voetafdruk en het beste brandstofverbruik.

Wij gaan u dus met onze samenwerking volledig ont-zorgen om uw doel te bereiken: een lagere CO2 uitstoot!

Geïnteresseerd? We ontmoeten u graag op de beurs Offshore & Energy 2017 waar we u verder kunnen informeren over onze innovatieve voortstuwingsoplossingen.

Offshore Energy 2017

Samenwerking AAA Propulsion en Kolmer Special Motors